Live your intention

Core Balance

 

Vi tilbyr megaformer trening. Unikt i Norge. High Intensity og Low Impact trening.

 

Core Balance ble etablert høsten 2017.

På Core Balance ønsker vi å favne mennesker som vil ha mer ut av livet sitt. Vi ønsker å møte deg som søker inspirasjon, energi og påfyll på en helt vanlig dag.

Vi er et boutique studio og hos oss får du kvalitetstrening i små grupper. Vi fokuserer på core-styrke, bedre holdning og bedre balanse da dette gir bedre mental helse og fysisk overskudd.

Studio på Majorstuen:
Sjekk timeplan for klasser. Vi bruker sklisokker på Megaformerklassene og det kan du kjøpe hos oss. Timer bookes i appen. Vi har et introtibud på 650 kr for 3 klipp inkludert sokker. Disse varer i en måned.

Monicas reise i California

Monica studerte og bodde i California i 2016/2017. Hun lot seg bergta av den vakre kysten, de utallige fargerike himlene, dufter og palmer. Oasen på Core Balance ble skapt fordi hun ønsket å samle opplevelsen av bevegelse, trening, pust, velvære, spiritualitet og næring under ett og samme tak.

Høsten 2023 inviterte Monica sin gode venninne og instruktør Line med som partner, og vi er stolte av å fortsette reisen videre sammen med våre dyktige instruktører i nye lokaler. Målet er fortsatt å spre treningsglede, kunnskap og gode vibrasjoner til alle våre kunder.

Hos oss står kunden i fokus, vi er her for dere.

Vi tilbyr:

Core Balance er et unikt boutique studio for deg som ønsker å trene dyp kjernemuskulatur, bli sterkere og oppnå synlige resultater.

Vi jobber funksjonelt og på den verdenskjente og unike maskinen «megaformeren». Metoden er utviklet av Hollywoodtrener Sebastien Lagree, inspirert av den tradisjonelle reformeren, men skiller seg ut som er fitnessapparat tilpasset en moderne verden. Core Balance er det eneste studio i Norge som har rettighetene til treningen, men det finnes mer enn 500 studio i verden.

Teknikken er enkel men tøff og baserer seg på 7 prinsipper: form, effektivt bevegelsesområde, effektivt tempo, effektiv varighet, effektiv sekvensering, effektive overganger og effektiv utholdenhet. Vår filosofi på Core Balance er at alle skal kunne trene, mestre og bli sterkere. Vi har treningskonspeter på matten, som pilates og sculptklasser, Vi har cardioklasser med mini trampoliner og vi kombinerer mange av disiplinene for maksimale resultater.

Vi arrangerer spennende workshops og ønsker å være et sted for deg som søker faglig, kroppslig og emosjonelt påfyll.

Studioregler, fasiliteter og kafé

Core Balance er et unikt boutique studio, vi har ikke resepsjon og alle henvendelser til oss kan du sende på mail til monica@corebalance.no eller line@corebalance.no Du kan kjøpe klippekort og abonnement og booke klasser via vår app eller hjemmeside.

Kommer du innom vårt studio fysisk og har spørsmål, må du vente til klassen er ferdig, og da først kan vår instruktør kan hjelpe deg. Dette for at vi skal kunne opprettholde høy kvalitet i vår undervisning. Vi ber alle som skal trene prøve å ikke komme mye før enn 10 minutter før timen starter. Når dere kommer, gå stille inn kle av deg yttertøy og sko og vente til pågående klasse er ferdig. Nyt og observer. Det er en ny form og stil hos oss nå i våre nye lokaler, veldig @lagreefitness style.

De fleste kommer ferdig skiftet i treningstøy, men vi har en liten garderobe for dere som trenger det, med tilgang til dusj og toalett. Dere må ta med eget håndkle og såpe.

Vi har en liten selvbetjent Kafe med matvarer fra «Happy Foods» som passer både før og etter trening. Du vippser til Core Balance.

Velkommen til vårt unike studio og spre treningsglede og varme sammen med oss.

Vil du jobbe hos oss?

Vi søker etter en sertifisert Pilates instruktør. Er du en erfaren pedagog med lyst på nye utfordringer ta kontakt med monica@corebalance.no eller line@corebalance.no

Våre instruktører

Core Balance Team består av et unikt utvalg høyt kvalifiserte pedagoger. Alle har sertifiseringer innen yoga, pilates og megaformer. Alle har lang erfaring. Vi ser og bryr oss om våre kunder og vil at dere skal få en unik og helhetlig treningsopplevelse.

Alette Sophie Aubert

Ashtanga yoga, yin, megaformer, core sculpt, barre og trx sertifisert.
Digger å utfordre styrke og balanse og jobbe med hele kroppen.

Line Hegge

Pilates, yin, megaformer og core sculpt sertifisert. Line er danser og benytter pilateskunnskap i all undervisning og elsker å justere og analysere kroppene og hjelpe kunder å øke bevisstheten om seg selv.

Mari Hynne


Pilates, yin, megaformer og core sculpt sertifisert i tillegg til pre og post pregnancy trener.
Mari er danser og fokuserer på kroppslig bevissthet og nøyaktig bevegelse i øvelsene.

Monica Øien Dyvi

Eier og Grunder.
Pilates, yoga, yin, megaformer, core sculpt og trx sertifisert. Elsker å trene til musikk, leke og designe nye mooves slik at du nesten glemmer tiden.

 

Navreet Kaur


Yin Yoga, megaformer og core sculpt sertifisert.

Navreet er sterk og fleksibel og med sin smilende Gudinne utstråling vil du garantert kjenne at tiden flyr.

Olivia Gladstone

Olivia started her Lagree journey with Pilates Platinum in 2018. She quickly became addicted to the range of movements and the shake and burn during every class. In 2019, she became a Lagree instructor and has not looked back since.
She loves changing up her class choreography and intentionally sequences movements to target all major muscle groups. Olivia moved to Oslo in August, 2022 to complete her 300-hour yoga certification and soon after joined Core Balance. She is grateful to be able to share her passion and help others explore their own fitness journey.

Marie Høgh Risvik

Marie, brenner for fysisk aktivitet og velvære, og finner glede og balanse gjennom sin lidenskap for både yoga og Pilates. Med en bakgrunn som danser i 17 år og turner i 5, har trening vært en fundamental del av livet hennes. Med en 500-timers sertifisering i yoga, ønsker hun å dele sin lidenskap med andre. Vektleggingen ligger på at trening skal være gøy og noe å se frem til i hverdagen. Dynamiske bevegelser, pusteøvelser og mindfulness er verktøyene hun bruker for å styrke kroppen, berolige sinnet og gi ny energi til alle deltakerne i klassene. Hun oppfordrer alle til å sette av tid til trening og erfare den fantastiske forvandlingen som følger når man prioriterer egen velvære.

Stine Solvang

Megaformer sertifisert. Stine er utdannet moderne danser og sykepleier, og er en «yoga-pilates-entusiast». Hun liker å ha fokus på teknikk, kvalitet og smidige overganger, og digger å flyte gjennom klassen med en god spilleliste.

 

Anne Karine Dybdahl


Yogic Arts 250 timer TT
FlowArts RYT lærer, Megaformer, KunLun Level 1-2-3, Reiki Master, ernæring og medisin grunnfag.   Dynamisk time der du finner en leken flyt gjennom pust og bevegelse.

Linn Beate Omtvedt


Megaformer, Trampoline og Sculpt
Linn Beate har vært instruktør siden 1999 og har siden 2009 vært sertifisert instruktør i Bodypump, Bodystep, Bodybalance, Tone og Core. Linn Beate motiveres av å trene andre og få de til å nå sine mål uansett nivå. Kunsten i enhver klasse er å få alle til å bli sett og tilrettelegge for trygg og effektiv trening med smil og glede. Opplevelse av god progresjon og fremdrift samt lysten til å fortsette og trene er viktig for henne.

Bernt Sørby


Bernt har praktisert Yoga og Pilates i mange år, og begynte å trene Megaformer på Core Balance sommeren 2022.  Han har lagt ned utallige treningstimer og han er sertifisert Megaformer-instruktør gjennom studio.  Bernt er fysiker og ingeniør og disse egenskapene benytter har både i sin egen praksis og som instruktør.  Han har øye for detaljer og teknisk presisjon, og legger vekt på å formidle gode personlige tilbakemeldinger i sine timer slik at alle skal forstå hvordan øvelsene skal utføres og hvilke muskler som skal aktiveres og styrkes i de ulike øvelsene.

Nyheter fra Core Balance


Nye klasser fast hver lørdag 11.45: Body Fusion.

Klassene er i matte rommet, og vi vil variere innhold etter instruktøren som har klassen.  Vi kjører Yoga Sculpt, Sirkel, HIIT, Stretch og Relase, Body Pump mm.  Følg med på tavlen i matterommet og på Instagram


Nyhetsbrev 10. mars 2024

SAVE THE DATE: LØRDAG 16 MARS

 

 

VI ØNSKER VELKOMMEN TIL ÅPNINGSDAG

LØRDAG 16. mars fra kl 12.00 - 16.00 ønsker vi alle kunder velkommen til trening og mingling hos oss i Sorgenfrigate.

Du er velkommen til å ta med deg venner og kjente på gratis POP-up klasser. Sjekk i appen tilgjengelige plasser og tider, her gjelder det å boooke raskt fordi det blir fort fullt. Kom innom for å trene, men selvsagt også også for å være sammen med dine treningskollegaer og oss.  Vi serverer små snack og bobler og ønsker å feire ny-åpningen sammen med DEG.

 Vi gleder oss sånn over den nye atmosfæren og håper du også er fornøyd. Det er lett å bli hekta på megaformertrening, derfor ønsker vi å utfordre deg til å variere litt og teste ut de andre disiplinene våre også. Yoga, Yin, Pilates, Sculpt, trampoline og megaformer er alle effektive klasser.

Takk også for at du tar hensyn til våre studioregler:

 1. Kom stille inn, sett deg ned og vent til pågående klasse er ferdig
 2. Lukk ytterdør godt etter deg
 3. Kom ca 10 minutter før klassen din starter
 4. Sett sko i hyller og heng fra deg yttertøyet på stativ
 5. Kom gjerne i treningstøy og klar for trening

Ellers, husk å ta med drikkeflaske til treningen din, vi har ikke kopper til utlån, men vi selger flasker dersom du glemmer. Ta også en titt på gjenglemte flasker og ting som står ved stolpen ved inngangen, dette ryddes og leveres til UFF hver måned dersom det ikke blir hentet.

Vi har dusj, men du må ta med egen såpe og håndkle.  Vi setter pris på at du trener i rent tøy, ingen liker andres svettelukt. Husk vi trener tett sammen.  På megaformerne er det obligatorisk med sklisokker, så husk å ta med dine personlige. dersom du glemmer selger vi sokker for 150 kr.

For spørsmål ta kontakt med  line@corebalance.no

KARMA KAFEEN FORTSETTER

Vi tilbyr litt "after workout" mat som passer perfekt etter en treningsøkt, eller om du kommer rett fra jobb og trenger en "pick me up". 

I kafeen har vi:
- Grønn protein smoothie
- Kokosyoghurt, bær og nøttesmør
- økologiske mandler i små poser
- proteinkuler
- lakriskuler

Dette er mat  som "Happy Foods" lager spesielt til oss. Her forsetter vi med selvbetjening og du vippser for det du handler.

Vi gleder oss til å se deg den 16.mars fra klokken 12.00 til 16.00

Hilsen Line, Monica & Team Core Balance


Nyhetsbrev 12. februar 2024

VELKOMMEN TIL OSS I NYE LOKALER

 

 

Det er veldig givende og hyggelig å se at både nye og ”gamle» kunder finner veien til oss i Sorgenfrigate.

Det er en litt "ny" stil i disse lokalene. Vi velger å tenke at vi er internasjonale og urbane og ikke langt unna treningstrendene der "megaformer" konseptet ble født, nemlig i Los Angeles.Når du kommer til oss nå blir det "workout in, workout out". Denne stilen krever også at vi kjører en innføring i hvordan vi best kan trene her siden vi ikke har resepsjon.

Studioregler:

 1. Kom stille inn, sett deg ned og vent til pågående klasse er ferdig
 2. Lukk ytterdør godt etter deg
 3. Kom ca 10 minutter før klassen din starter
 4. Sett sko i hyller og heng fra deg yttertøyet på stativ
 5. Kom gjerne i treningstøy og klar for trening

Ta med drikkeflaske til treningen din, vi har ikke kopper til utlån, men vi selger flasker dersom du glemmer. Ta også en titt på gjenglemte flasker og ting som står ved stolpen ved inngangen, dette ryddes og leveres til UFF hver måned dersom det ikke blir hentet.

Vi har dusj, men du må ta med egen såpe og håndkle.  Vi setter pris på at du trener i rent tøy, ingen liker andres svettelukt. Husk vi trener tett sammen.  På megaformerne er det obligatorisk med sklisokker, så husk å ta med dine personlige. dersom du glemmer selger vi sokker for 150 kr.

Karmakafeen er åpen

Vi tilbyr litt "after workout" mat som passer perfekt etter en treningsøkt, eller om du kommer rett fra jobb og trenger en "pick me up".

I kafeen har vi:

 • Grønn protein smoothie
 • Kokosyoghurt, bær og nøttesmør
 • økologiske mandler i små poser
 • proteinkuler
 • lakriskuler

Dette er mat vi henter fra "Happy Foods", og i første omgang ser vi på dette som et testprosjekt for å se om dere har behov for dette tibudet. Blir det suksess fortsetter vi. Det er selvbetjening og dere vippser for det dere handler 

PAKKER, NYE LÆRERE OG ÅPEN DAG

Vi ønsker varmt velkommen til våre nye lærere på Core Balance:  Linn-Beate, Stine og Bernt

Vi utvider timeplanen gradvis, så følg gjerne med i appen og på instagram.

 

YIN Yoga tirsdager kl 18.50 

Ønsker du å trene jevnt flere ganger i uken, kan det være interessant for deg å vurdere våre pakker:

Tilbud på våre pakker med 6 mnd binding:

 • Core 8 kun matte/trampoline, kr 1.350
 • Core 8 alle klasser 1.650
 • Core 12 alle klasser kr 2.350
 • Core ubegrenset kr 2.550, pakken har 12 mnd binding.
 • Vi gir 25 % rabatt på ett månedstrekk. Ved kjøp av pakke før utgangen av februar.

"SAVE THE DATE" FEIRING AV NYE LOKALER

Vi ønsker å feire vårt nye studio. Dette skjer lørdag 16 mars, mye spennende på programmet og gode tilbud fra kl 12.00 til 16.00.  Mer info kommer.

Beste hilsen Line og Monica og Team Core Balance


Nyhetsbrev 24. november 2023

Black Friday-tilbud fra CoreBalance

BLACK FRIDAY TILBUD PÅ TRENING - kjøpes i  perioden fra 24. NOVEMBER TIL 1. DESEMBER

Vi feirer flytting til nye lokaler med et skikkelig godt Black Friday tilbud fra Fredag 24. Dette tilbudet vil være aktivt i en uke - fra og med 24. november og til og med 1. desember 2023. 

Vi vil tilby to forskjellige Black Friday rabatter:

1: 25% rabatt

en måned med trening til deg som velger en av våre nye "pakker" med automatisk trekk

 

Kun Matte klasser:
Core8 -  8 klasser per mnd, kr 1350 med 6 mnd binding

Alle klasser:
Core8 - 8 klasser per mnd, kr 1650
Core12 -12 klasser per mnd,  kr  2350
Det er 6 mnd binding på to disse pakkene.

Tren så mye du vil per mnd, kr 2550
Online er inkludert og det er 12 mnd binding på denne pakken

Tren så mye du vil per mnd, kr 2850
Online er inkludert og det er ingen binding på denne pakken

Ønsker du 25% rabatt en måned på en av våre "pakker" ta kontakt med line@corebalance.no

2: 20% rabatt

på alle våre klippekort

På klippekort tilbud med 20% rabatt: BRUK koden BLACKFRIDAY20 ved CHECKOUT

Husk at Black Friday tilbudet varer kun i en uke og kan brukes en gang per kunde.

Vi ønsker dere varmt velkommen, både til siste innspurt i gamle lokaler og til våre nye lokaler fra  tirsdag 2. januar 2024 i Sorgenfrigaten 2.

JULEGAVE TIPS - GAVEKORT

Vi tilbyr den mest perfekte julegaven, nemlig trening hos oss med et ekstra godt tilbud; Gi klippekort til familie og venner med et godt Black Friday tilbud:

1. NOK 1450 for 6 klasser (ink en gratis klasse)

2. NOK 2750 for 12 classes (ink to gratis klasser)

Ta kontakt med line@corebalance.no for spørsmål

Online trening

Å trene via PC, telefon eller nettbrett kan være akkurat det du trenger for kontinuiteten. Musklene våre blir fort late og vi vil bære styrken vår gjennom året. Vi har et stort og variert tilbud på Online klassene, trampoline, styrke, pilates, sculptklasser, barre, kickboksing, meditasjon, yin - vi har klasser både på norsk og engelsk. Har du ikke prøvd enda? Du finner tilbudet i appen og på vår hjemmeside.

Medlemskapet er ikke bindende, koster kr 200 pr måned og bookes lett i appen under menyvalg Buy / Autopay / Online trening.  Eller via vår nettside 


Nyhetsbrev 8. oktober 2023

Ny fremtid for CORE BALANCE

Gladnyhet: Vi flytter inn i nye, lekre lokaler 1. januar 2024!

Etter over 6 år i Rosenborggate 9 skal vi omsider flytte på oss. Vi har hatt mange fantastiske år og opplevelser, men nå kjenner vi oss inspirerte og klare for ny sats.  Dette henger også sammen med at Monica og Line har inngått partnerskap og eier Core Balance sammen, og vi ønsker å skape en ny signatur og atmosfære.

Treningen forblir den samme, men litt nyheter kan vi love, megaformerklasser skal utvides, sculpt og pilateskonsepter består, og vi gjenoppretter våre populære yin og yogaklasser som vi vet alle på Core Balance har savnet kjært.

Lokalet er på gateplan og ligger i Sorgenfrigate 2 på Majorstuen. Vi pusser opp og tar med oss palmer og kjøkken, i tilfelle dere lurer på hva som skjer. Bare mail oss for spørsmål, vi ønsker alle velkomne videre og vil informere ytterligere om hva som skjer, så følg med.

Beste hilsen Monica, Line og Team Core Balance